KONCEPT
INREDNING Vi vill erbjuda en matsalsmiljö med en känsla av kvällskrog. Borden är dukade med bestick och servett där finns även en brödkorg redan innan gästerna kommer. Allt för att skapa en lunchupplevelse utöver det vanliga.
MATEN Vår mat lagas av välutbildade kockar med erfarenhet från ”finkrogsmat”. Vi arbetar i ett öppet kök vilket ger kockarna direktkontakt med gästerna. Vi lägger mycket kärlek i vår matlagning och använder oss endast av färska råvaror och lagar all mat från grunden. Vi erbjuder ett sort dessertbord med olika glassar, choklad, bakverk, pajer m.m.
NÄR NI BESÖKER OSS Ni börjar med att betala och hämta er mat och tar därefter er plats. Kockarna lägger upp maten åt er, därefter tar ni brickan, väljer dryck och grönsaker. Efter maten erbjuder vi valfritt kaffe och dessert som står uppdukat. Är något oklart ber vi er vänligen att kontakta personalen på plats.