Om oss

Strix är tillbaka

 

Gäster som har besökt våra andra restauranger i Solna/Sundbyberg kommer att känna igen Restaurang P. En lunchrestaurang där vi tagit bricklunchen ett steg längre. Känslan av kvällsrestaurang är tydlig och vår matfilosofi är präglad av ett genuint intresse för råvaran och hantverket.  Vi lagar all mat från grunden, stoppar vår egen korv, vevar vår egen glass, bakar vårt bröd. I vår Deli kan du slinka in på en fika, eller köpa med dig en låda för att äta på kontoret.

Du hittar oss på Råsundavägen 6.

Välkommen!

Nicolas & Christian

 

Kontakta oss

Restaurang P ligger på Råsundavägen 6  i Solna. Karta

Restaurangens öppettider är mån-fre 10:45 – 13:30.

Delins öppettider är mån-fre 07:30 – 15:30.

Kontakta oss gärna om du har några funderingar, vill boka bord eller få en offert.

    08 – 12 10 65 10

    kundkontakt@restaurangp.nu

Följ oss

Välkommen till P!

För att ditt första besök hos oss ska bli så smidigt och trevligt som möjligt för dig och våra övriga gäster har vi här en beskrivning av hur du går till väga.

 

Betala i betalstationen, glöm inte kvittot och din QR-kod

Hämta mat i köket där du börjar med att scanna din QR-kod

Ta sallad och dryck

Bestick, smör och bröd finns på de bord som är lediga

Ta sittplats

Kaffe och dessertbuffé

Efter avslutad måltid lämnar du din bricka i brickhyllan

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Miljöarbete

Hur vi försöker att bidra till en renare värld!

MILJÖARBETE

En ständig miljömedvetenhet är en självklarhet för oss. Vi arbetar aktivt utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra och ansvara för vår miljö. Genom ständiga förbättringar och tydlig målsättning, förebygger vi och minskar ner den negativa miljöpåverkan som vi genererar.

Dricksvatten

I vårt arbete för en bättre miljö har vi kolsyremaskiner och vanligt kranvatten i stället för flaskor.

Ansvar

 Aktivt sträva efter att öka kunskapen och medvetenheten om miljöfrågor hos såväl anställda, gäster, leverantörer och samarbetspartners.

Råvaruhantering

Lågt råvarusvinn genom att våra kockar lägger maten till varje gäst och att salladen är portionerad i små skålar. Vi har full kontroll över inköp och planering av våra menyer vilket resulterar i att 99% av allt vi producerar konsumeras av våra gäster.

Energi

Minimera energiförbrukningen och använda miljöanpassade energikällor.

Arbetsmiljö

Prioritera produkter som är skonsamma mot miljön när det gäller interna förbrukningsmaterial och rengöringsmedel.

Garage

Trångt att parkera på gatan?

Nu har vi betalgarage för våra lunchgäster! På kortsidan av huset, Råsundavägen 14B hittar du nedfarten.

Välkommen!

KARTA
Jobba hos oss?

Vi växer så det knakar!

Intresserad av att jobba på en av Solnas bästa lunchrestauranger?

Skicka in en ansökan och berätta lite om dig själv.

jobb@strix.nu